9 t/m 11 april 2024
Jaarbeurs │ Utrecht
Je kunt er niet omheen, midden op de beursvloer van Zorg & food staat de Mainstage Food. Hier delen bekende sprekers drie dagen lang hun kennis en visie over actuele topics en kun je tientallen leerzame en interessante keynotes bijwonen. Sabine Uitslag is de dagvoorzitter en leidt het programma, met een dagelijks wisselend thema.
Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en geïnformeerd huiswaarts!
Op dinsdag staat op de Mainstage Food het thema ‘persoonsgerichte zorg’ centraal. Om 11 uur is het podium voor Kees van der Wal, chefkok bij het St. Antonius Ziekenhuis. In zijn ziekenhuis is het menu helemaal omgegooid. Zes maaltijden per dag verleiden patiënten om te eten. De porties zijn klein en de keuzemogelijkheden groot. Gingen er eerst bordenvol eten terug naar de keuken, nu zien ze bij het St. Antonius Ziekenhuis dat er aanmerkelijk beter gegeten wordt. Van der Wal deelt lessen en tips.
Op woensdag staat op de Mainstage Food alles in het teken van ‘efficiënte zorg’. Food
Onder andere inspirator en cabaratier Milo Berlijn beklimt het podium. Tijdens zijn presentatie deelt hij zijn gedachten over de omgang met patiënten en cliënten. En schudt zijn publiek hier graag mee wakker!
Donderdag is op de Mainstage Food de dag van de ‘duurzame zorg’.
Dr. Prof. Koen Joosten, kinderarts-intensivist in het Eramus MC, en Anouk Snelders, oprichter van de Health Food Wall nemen hun toehoorders mee in de wereld van gezonde voeding.
Ron Blaauw is chefkok en culinair ondernemer deelt zijn kennis, best practises en inspirerende verhalen over voeding, ondernemen en zorg.