9, 10 en 11 april 2024

Zorg & food 2024

Zorg & food is dé ontmoetingsplek waar zorgprofessionals uit het hele ecosysteem zich laten informeren en inspireren op het gebied van gezonde, duurzame en smakelijke voeding. Zij vinden er de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends en doen kennis en inspiratie op bij de aanwezige exposanten en sprekers. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Netwerken en waardevolle leads genereren op Zorg & food 2024

Fit for the future

Voeding levert een belangrijke bijdrage aan het welbevinden en herstel van patiënten en cliënten. De uitdaging is om met steeds minder geld en mensen een groeiend aantal patiënten en cliënten van gezonde voeding te voorzien.

Mis het niet! Kom ook van 9 t/m 11 april 2024 met een stand naar Zorg & food en deel jouw innovaties, oplossingen, kennis en nieuwste aanbod met de bezoekers. Bied zo samen het hoofd aan de uitdagingen op het gebied van voeding in de zorgsector. Samen op weg naar een  toekomstbestendige zorg, samen ‘fit for the future’.

Bekijk deelnamemogelijkheden

Exposanten aan het woord

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & food staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Programmacommissie Zorg & food

Mediapartners Zorg & food