9. 10 en 11 april 2024

Thema

Jaarbeurs │ Utrecht

Fit for the future

De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? Dat zie en hoor je op Zorg & food op 9, 10 en 11 april 2024 in Jaarbeurs.

Kom ook en spot innovaties en doe inspiratie op over efficiënte zorg, duurzame zorg en persoonsgerichte zorg. Samen op weg naar een toekomstbestendige zorg, samen ‘fit for the future’.

Topics op Zorg & food

Zorg en food: thema 'persoonsgerichte zorg'

Persoonsgerichte zorg

Ontdek op Zorg & food hoe je patiënten en cliënten helpt kiezen voor gezonde, duurzame en smaakvolle voeding. Bevorder het herstel met gezonde passende voeding op ieder moment. En maak voor je cliënten de maaltijden tot een hoogtepunt van de dag.

9 april staan alle keynotes op de Food Mainstage in het teken van ‘Persoonsgerichte zorg’

Zorg en food: thema 'efficiënte zorg'

Efficiënte zorg

Patiënten en cliënten kiezen steeds vaker zelf wat en wanneer ze eten. En dat terwijl er steeds minder personeel beschikbaar is om maaltijden te verzorgen en distribueren. Hoe maak je met steeds meer minder mensen en geld steeds meer mensen blij?

10 april staan alle keynotes op de Food Mainstage in het teken van ‘Efficiënte zorg’

Zorg & food - Persoonsgerichte zorg

Duurzame zorg

Meer plantaardig eten, minder verpakkingen, minder verspilling en meer streekproducten. De kansen om de stap naar duurzame voeding te maken, zijn legio. Bekijk ze op Zorg & food.

11 april staan alle keynotes op de Food Mainstage in het teken van ‘Duurzame zorg’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & food? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Food nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.