14, 15 en 16 april 2026
Jaarbeurs │ Utrecht
De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? Dat zie en hoor je op Zorg & food op 14, 15 en 16 april 2026 in Jaarbeurs.
Op Zorg & food 2026 is volop aandacht voor onderstaande thema’s:
Maak kennis met de nieuwste oplossingen voor een duurzamer voedselsysteem in de zorg. Ontdek hoe je met meer plantaardige gerechten, regionale producten en minder verspilling het verschil kunt maken zonder in te leveren op smaak of kwaliteit. Tijdens Zorg & food vind je leveranciers en initiatieven die helpen om jouw organisatie groener, gezonder en toekomstbestendig te maken.
Iedere patiënt en cliënt is anders. Hoe zorg je ervoor dat voeding écht aansluit bij persoonlijke behoeften, voorkeuren en gezondheid? Op Zorg & food ontdek je praktische oplossingen en innovaties om voeding op maat in de praktijk te brengen; van slimme keukentechnologie tot gepersonaliseerde menu’s. Laat je inspireren door voorbeelden uit de zorg én de foodsector.
Eten is beleving. Tijdens Zorg & food ervaar je hoe gastvrijheid in de zorg verder gaat dan het serveren van maaltijden. Ontdek hoe aandacht, presentatie en smaak bijdragen aan welzijn en herstel. Laat je inspireren door concepten die van voeding een waardevol moment van aandacht maken voor elke patiënt en cliënt.
Ook binne de zorg is de eiwittransitie volop in beweging. Steeds meer instellingen kiezen voor een menu met meer plantaardige en eiwitrijke producten. Op Zorg & food ontdek je de nieuwste ingrediënten, producten en toepassingen die passen binnen deze trend. Leer (en proef!) hoe je gezonde, duurzame én aantrekkelijke maaltijden samenstelt voor jouw doelgroep.
Gezonde en duurzame voeding hoeft niet duur te zijn. Tijdens Zorg & food ontdek je hoe je met slimme keuzes en innovatieve oplossingen meer kunt doen met minder budget. Leer van collega’s, experts en leveranciers hoe je kwaliteit, smaak en efficiëntie combineert en zo voeding biedt die waarde toevoegt aan zorg als de organisatie.