Programma

Nieuwsbrief Zorg & food

Wil je als eerste nieuws ontvangen over vakevent Zorg & food, van 14 t/m 16 april 2026 in Jaarbeurs, Utrecht? Dat kan! Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodra wij updates hebben sturen we je die dan graag toe!

Schrijf je in

Food Mainstage

Je kon er niet omheen, midden op de beursvloer van Zorg & food 2024 stond de Food Mainstage. Hier deelden bekende sprekers drie dagen lang hun kennis en visie over actuele topics en kon je tientallen leerzame en interessante keynotes bijwonen. Sprekers waren onder andere Erik Scherder, Ronald Giphart, Ron Blaauw, Nicolien Sauerbreij, Tamara de Weijer en Hugo Kennis.

Meer over thema's
Food Market

Foodmarket

Op de Food Market ontdekten en proefden bezoekers een wereld van innovatieve, gezonde en duurzame voedingsproducten. Aanwezige leveranciers gaven ‘een voorproefje van de zorg van de toekomst’!

Inspiratietour

In­spi­ra­tie­tour: Ouder worden 2040

De komende 20 jaar veroudert onze samenleving. Dat geeft kansen en uitdagingen voor de zorg van morgen. Tijdens deze guided inspiratietour gingen bezoekers op pad met een expert over de beursvloer van de drie vakevents Zorg & ict, Zorg & food en Zorg & facility. Hoe wordt de kracht van innovatie en digitalisering gecombineerd voor een toekomstbestendige zorg? Deelnemers aan de tour ontdekten hoe slimme zorgtechnologie en revolutionaire zorgconcepten beter benut kunnen worden.

Deze inspiratietour kwam tot stand in samenwerking met BeBright.


Programmacommissie Zorg & food


Mediapartners Zorg & food