14, 15 en 16 april 2026

Zorg & food 2026

Dé ontmoetingsplek waar zorgprofessionals uit het hele ecosysteem zich laten informeren en inspireren op het gebied van gezonde, duurzame en smakelijke voeding. Zij vinden er de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends en doen kennis en inspiratie op bij de aanwezige exposanten en sprekers. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Eerste editie Zorg & food zit erop

“Wat zijn we trots op deze eerste editie van Zorg & food! Drie dagen lang was de beursvloer dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals. Er is volop kennis gedeeld en leveranciers toonden relevante innovaties die bijdragen aan een efficiënte en toekomstbestendige zorg. Dit was nog maar een voorproefje van de zorg van de toekomst. Op naar de volgende editie”, aldus beursmanager Audrey Wilschut.

We danken alle bezoekers, onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun aanwezigheid en bijdrage om van Zorg & food zo’n succes te maken!

Ook exposant worden?

Facts Zorg & food 2024

Tientallen Exposanten & startups
Tientallen Keynotes & sessies

Sfeerimpressie

Food Market

Inspiratietour


Exposanten aan het woord


Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & food staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Zorg & food is partner van Ducht Health Week.

Zorg & food is partner van Dutch Health Week

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & food er één van is.

Meer over Dutch Health Week

Programmacommissie Zorg & food

Mediapartners Zorg & food