Eventplatform

Jaarbeurs │ Utrecht

Eventplatform

Haal alles uit jouw bezoek aan Zorg & food

Wil je jouw eigen persoonlijke programma met favoriete lezingen en sessies samenstellen voor Zorg & food, in contact komen met vakgenoten en exposanten, over de interactieve plattegrond beschikken tijdens jouw beursbezoek en alle informatie over producten bekijken?

Als je je registreert voor Zorg & food, krijg je gratis toegang tot het eventplatform!
Bekijk de webversie van het eventplatform.
Of download de app in de App Store of Google Play Store.

Naar eventplatform

Nu downloaden

Handig: Zorg & food eventplatform

Hier vind je alle aanwezige exposanten, hun producten, het complete programma op de Food Mainstage en de interactieve plattegrond. Met andere woorden: alles bij de hand (en nooit meer kwijt), digitaal én duurzaam. Zo ben je klaar voor jouw ideale beursdag.

Het eventplatform is in aanloop naar, tijdens en na afloop van Zorg & food beschikbaar.

De voordelen

  • Maak afspraken voor 1-op-1 meetings met vakgenoten en aanwezige exposanten
  • Kom in contact met exposanten en bekijk hun producten & diensten, zowel voor, tijdens als na afloop van het event
  • Maak een keuze uit tientallen sessies in het theater en op de Food Mainstage en stel zo jouw programma samen voor een topdag op Zorg & food
  • Beschik over de interactieve plattegrond die slim aangeeft waar jij je bevindt bent in de hallen. Zo vind je snel jouw weg.

Download de app in de App Store of Google Play Store.

Veelgestelde vragen

Om in te loggen op het eventplatform dien je je eerst te registreren als bezoeker voor het event. Dit kan vanaf 1 januari 2024 via de website. Zodra jouw registratie voor het event is bevestigd én het eventplatform live is, ontvang je automatisch een e-mail waarmee je jouw persoonlijke profiel kunt activeren en inloggen op het platform.

Nee, het gebruik van het eventplatform is gratis.

Voor Zorg & food maken we gebruik van ons eventplatform. Lees hier alles over het gebruik van het platform en jouw privacy.