9 t/m 11 april 2024

Bereikbaarheid

Jaarbeurs │ Utrecht

Kom met het openbaar vervoer

Jaarbeurs vind je in hartje Utrecht, pal naast station Utrecht Centraal. Binnen vijf minuten lopen sta je in het hallencomplex waar Zorg & food plaatsvindt. De beste en meest duurzame manier om naar Zorg & facility te komen is dan ook het openbaarvervoer!

Kom je toch met de auto? De parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs (P2, P4, P6) is beperkt. We adviseren je gebruik te maken van de P&R locaties in de buurt.

Lees hier verder voor meer informatie over de bereikbaarheid van Zorg & food in Jaarbeurs met diverse vervoersmiddelen.

Plan jouw route met het OV

Met de auto naar een P+R

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar € 6,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 collega’s vanaf de P+R parkeerplaats naar Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de P+R parkeerplaats.

Bekijk hieronder alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

P+R Berlijnplein
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 20 minuten.

P+R Papendorp
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 25 minuten.

P+R Science Park
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 30 minuten.

P+R Westraven
Reistijd naar Jaarbeurs ca. 15 minuten.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Met de auto naar Jaarbeurs

Je kunt met de auto tot aan het hallencomplex rijden. Jaarbeurs staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de beperkte parkeergelegenheid op P2, P4 en P6 van Jaarbeurs. Het parkeertarief  bedraagt €4,40 per uur. Het dagtarief (van 0:01 uur tot 23:59 uur) voor P2, P4 en P6 is €28,-.

Reserveer voorafgaand aan je bezoek een dagkaart en bespaar €4,-
Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een dagkaart. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit. Het dagtarief is datumgebonden.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Reserveer een parkeerplek