Thema’s

Fit for the future

De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? Deel op Zorg & food jouw innovaties met zorgprofessionals en biedt inspiratie op drie thema’s. 

Persoonsgerichte zorg

Hoe laten zorgprofessionals hun patiënten en cliënten kiezen voor gezonde, duurzame en smaakvolle voeding?   Voor iedere patiënt of cliënt op ieder moment de passende voeding? Deel je innovaties!

Op dinsdag 9 april staat het thema persoonsgerichte zorg centraal. 

Efficiënte zorg

Patiënten en cliënten kiezen steeds vaker zelf wat ze wanneer eten. En dat terwijl er steeds minder personeel beschikbaar is om maaltijden te verzorgen en distribueren. Hoe kunnen zorgorganisaties met steeds meer minder mensen en geld steeds meer mensen blij maken?

Op woensdag 10 april staat het thema efficiënte zorg centraal. 

Zorg & food, dé ontmoetingsplek voor zorgprofessionals om kennis en inspiratie op te doen over alles rondom duurzame en gezonde voeding in de zorgsector.

Duurzame zorg

Meer plantaardig eten, minder verpakkingen, minder verspilling en meer streekproducten. De kansen om stap naar duurzame voeding te maken, zijn legio.  Deel je innovaties op Zorg & food.

Op donderdag 11 april staat het thema duurzame zorg centraal. 


Overweeg jij om deel te nemen aan Zorg & food van 9 t/m 11 april 2024 en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stel ons jouw vragen. Wij denken graag met je mee.

Of download via het formulier hiernaast de brochure met daarin alle informatie. Wij nemen dan graag binnen 3 werkdagen contact met je op.

Wij staan voor je klaar!

Plan een belafspraak met Floris >
Plan een belafspraak met Marie Claire >

Vul het formulier in en ontvang automatisch de brochure met deelnamemogelijkheden en tarieven in je inbox